Unibet RS

Uvítací bonus UnibetПознајете ли зелену кладионицу, Unibet? Ако не, то значи да морате брзо да ухватите корак! Ниједан играч који тражи јаку понуду за спортско клађење не може проћи Унибет равнодушно. Зашто?

Понуда добродошлице у Unibet, без ризика, је један од највећих повраћаја новца на тржишту – ово није наше мишљење, тврдимо чињеницу. За вашу прву опкладу можете добити поврат до $ 200, а то није новац за презир! Упознајте се са правилима промоције и радом!

Unibet промо код

Када се региструјете код Unibet, унесите промотивни код тек након што проширите линију “Унесите промотивни код (опционално)”. Ово је лако превидети, па пажљиво прочитајте све што је у формулару за регистрацију и, наравно, читање правила са којима се слажете неће оштетити. Онда добијате Unibet Romania bonus. У сваком случају – хајде да причамо о томе детаљније. Желимо да вас подсетимо да се само нови, пољски играчи који живе у земљама дозвољеним за игру могу пријавити и искористити понуду добродошлице.

Unibet поврат 100% – како покупити?

Ако иза нас стоји случај промотивног кода, рецимо како прикупити поврат од Unibet. Безгласна опклада је могућа само са првим улогом након регистрације. Дакле, ако добијете опкладу, бонус се сматра употребљеним, а ви сте задовољни новцем који сте зарадили. Међутим, ако изгубите, Unibet вам даје 100% улога, а максимални поврат који можете добити је $ 200. Врло је једноставно, зар не? Само запамтите да (ако га имате) морате унијети Унибет бонус код у формулар за регистрацију – то је важно. више информација о Unibet

Минимални износ опкладе који вас квалификује за промоцију добродошлице је 20 УСД. Међутим, морате да прихватите бонус пре него што направите своју прву опкладу!

Екран који видите изнад је најважнији корак у формулару за регистрацију када је у питању пријем добродошлице из Унибета. Промотивни код уносите након што одаберете бонус који желите да прикупите. Заинтересовани смо за спортско клађење, тако да је ваш редослед обављања активности:

кликните на наш линк и копирајте тренутни Unibet промо код,
одаберете спортски бонус, тј. опкладу без ризика,
у форми коју развијате “Погледајте све промоције”,
унесете (пасте) промо код и кликнете “Потврди”
попуните образац за регистрацију, означите одговарајуће оквире и кликните на “Придружи се”.

Да резимирамо онда. Унибет поставља следеће услове у овој промоцији, које морате испунити да бисте вратили 100% повраћај на ваш рачун:

унесите Унибет бонус код у формулар за регистрацију,
прихватите бонус пре постављања прве опкладе,
направите прву опкладу за мин. 20 $ после мин. стопа 1.40,
окренете износ к6 бонуса (повратак) у окладама са минималним коефицијентом од 1,40; Није битно да ли ће се опкладе освојити или не!
комбиноване опкладе пре меча и опкладе уживо не рачунају се на промет
морате зарадити највише 30 дана од активирања бонуса.
Успут: Unibet вам такође омогућава да ротирате цасино и цасино враћа уживо! Истина је да не препоручујемо, јер је обим трговине космички (к99!), Али вреди напоменути да Унибет не одваја дебелу крему кладионице од казино забаве.

Унибет – промоције за играче
Добро, шта кладионица има за вас касније? Када добијете повраћај за прву опкладу (или не, јер нико није рекао да нећете победити), шта још можете очекивати у Unibet? Промоције се често ажурирају и прилагођавају сезони и посебним догађајима. Да ли долази важна или једноставно спектакуларна УФЦ борба? Квалификације за Светско првенство у фудбалу се настављају? Да ли се приближава финале Лиге шампиона? Вероватно је тим стручњака из Unibet већ развио посебну промоцију. Сада ћемо мало говорити о бонус промоцијама, које су прилично стабилне и цитират ћемо неке примјере сезонских промоција – јасно ћемо назначити шта је то што се не осјећате превареним када дођете у Унибет, а бонус неће бити.