1xbet

1xbet welcome offer Кладионица 1xbet је фирма која постоји од 2007. године. Од дана основања непрекидно се развија да би била све популарнија и привлачила веће масе муштерија који постају и све захтевнији. Данас, уз пуну одговорност, можемо да потврдимо да је 1xbet један од глобалних лидера у свом подручју делатности, који се поред осталог, истиче великим бројем стационарних кладионица, рекордном у бранши количином запосленика, савременим мобилним интерфејсом и апликацијама намењеним за више система.

Није никаква новост да како би привукли муштерију треба да му се нешто понуди. Кладионице се стално такмиче у подручју иновационих решења у борби за нове муштерије. Боље квоте, вођење бриге о сваком детаљу мобилних верзија и апликација, расположивост и помоћ која се пружа муштерији читаво време, су управо елементи који одлучују о томе коју кладионицу ће да одабере потенцијални муштерија. Међутим, најбитнији и најатрактивнији су ипак… бонуси! А какве бонусе за своје муштерије нуди 1xbet?

 

1xbet 100% bonus 100$ »

 

1xbet, излазећи у сусрет очекивањима својих муштерија, има у својој понуди низ актрактивних бонуса, како за нове, тако и за своје сталне муштерије. Нове муштерије могу да рачунају на бонус који нуди скоро свака кладионица у свету, то јест бонус од прве извршене уплате. Муштерије који су извршили своју прву уплату на рачун 1xbet могу да очекују да се њихов први депозит удвостручи, чак до износа од 100 EUR!

Бонус од депозита на 1xbet се додаје аутоматски након извршене прве уплате, а додатна предност је могућност уплате новца путем електронских новчаника, као нпр. Skrill. Ради исплате средстава на име бонуса који смо добили у овој промоцији, треба да их прво 5 пута окренемо – шта у успоредби са условима других кладионица – и није тако пуно. Једини накнадни захтев је да код окретања износа бонуса 1xbet додамо на купону 3 секције од најмање @1.40 свака. Не постоје ту ипак никаква ограничења по питању врсте спорта или опкладе – шта засигурно представља велики плус.

Сем бонуса на име прве уплате који смо већ навели – а који у својој понуди има скоро свака кладионица – 1xbet нуди и властите оригиналне бонусе. Без сумње, у такве спада бонус “Lucky Friday” који даје шансу на повећање сваког депозита, под условом да се исти уплати на насловљени петак! Треба да се овде наведе и бонус који се зове “Serie A” a који – како и сам назив сугерише – омогућује добијање накнадних бенефиција за предвиђање исхода спортских догађаја најбоље класе у Италији.

1xbet за своје муштерије нуди низ доступних само на платформи 1xbet, тзв. бонуса “TOTO”. Бонуси “TOTO” нa 1xbet се односе на разна спортска догађања у више дисциплина. Сви бонуси “TOTO” се односе на успешно погађање резултата догађаја које одабере 1xbet, захвалјујући чему муштерије могу да добију додатну новчану накнаду коју дефинише 1xbet!

More info about 1xbet: 1xbet bónus de boas-vindas and 1xBet奖金