Betclic

Betclic PortugalБетЦлиц је оснивачки бренд БетЦлиц Ентерприсе Гроуп, велике компаније која поседује неколико великих компанија за коцкање широм света. Иако је компанија започела свој живот у Лондону, 2005. године БетЦлиц је основао Француз, Ницолас Берауд, који је започео са једним запосленим и почетним улагањем од 3 милиона евра. У 2008, Мангас Гаминг је купио 75% БетЦлиц-а од свог власника за 50 милиона евра. За своје британске операције, БетЦлиц има седиште у Гибралтару и лиценцира Комисија за коцкање ГБ-а. БетЦлиц је такође регистрован на Малти, има седиште у Лондону и поседује лиценцу за клађење за целу ЕУ.

Овај преглед БетЦлиц-а детаљније ће погледати шта кладионица може понудити љубитељима спортских клађења и може ли та компанија тврдити да је једна од најбољих онлине кладионица као резултат БетЦлиц бонуса.

Опћенито, Betclic нуди добар стандард услуге купцима спортских клађења без да је посебно одличан или изванредан. Доступни бонуси су добри, али не нуди се бесплатна понуда за улоге или подударни депозитни бонус за нове клијенте, а сезонски бонуси нису заиста међу најбољим понудама за бесплатне улоге.

Упркос БетЦлиц бонусу, опције за корисничку услугу су добре, а функција за ћаскање уживо врло корисна за кориснике са упитима. БетЦлиц такође пружа све напоре да купци добију одговор на своја питања у року од 24 сата. На БетЦлиц-у је доступан добар распон тржишта уживо и у игри, а сви предстојећи догађаји уживо приказани су у практичном календару.

Све у свему, рејтинг БетЦлиц је добар у неким областима, а мање у другим. Овај преглед БетЦлиц-а требао би вам помоћи да идентификујете подручја у којима је компанија јака, и друга мјеста у којима може бити боља вриједност осталих кладионица.

Овај бонус је доступан само за одређене спортове и такмичења за те спортове. Спортови су фудбал, кошарка и хокеј на леду. Такмичења на која се бонус може применити наведени су у одељцима о условима и одредбама веб локације БетЦлиц. Ово је прави новац за новац, без икаквих услова за проверу, а максимално појачање у понуди је 10 000 ЕУР.

Други бонус који је доступан купцима БетЦлиц-а ће заинтересовати љубитеље апликација за клађење путем мобилних уређаја. Овај бонус је у облику поврата за изгубљене опкладе. Прва опклада коју корисник постави користећи Betclic апликацију или мобилну верзију веб локације није заштићена. Ако опклада изгуби, БетЦлиц ће надокнадити своју вредност као бесплатна улога до максималне вредности од 10 €.

БетЦлиц такође нуди сезонске и специфичне бонусе за догађаје, који се обично односе на тениска или фудбалска такмичења. Ови бонуси могу бити у облику бесплатних улога, поврата новца или повећања профита, у зависности од спорта и такмичења.

Проналажење опција за контакт с клијентима у БетЦлиц-у није тако лако, с картицом контаката скривеном при дну почетне странице, ситним исписом. Међутим, кад се нађу, нуде пристојан ниво услуге. Доступни су и објекти за чет и уживо е-пошту, а функција за ливе цхат има корисну функцију, где су купци обавештени колико ће времена требати да представник корисничке службе одговори на њихов упит.

Овај преглед БетЦлиц-а такође је открио да је е-пошта користан начин за контактирање тима за корисничку службу у кладионици. Од купаца се тражи да доставе телефонски број са свим упитима како би тим за кориснике могао да одговори одговарајућом енергичношћу. Као и код функције ливе цхат, време одговора даје се на лицу места, а на е-поруке се обично одговара у року од 24 сата.

У БетЦлиц-у постоји прилично стандардни спектар спортова, баш као и код било којег другог кладионика вани. Купци могу да пронађу тржишта на обе кодове рагбија, крикета, тениса и америчких спортова, попут бејзбола. Како је БетЦлиц компанија са јаким европским коренима, пунтери могу да пронађу и тржишта за спортове као што су одбојка и рукомет. Доступни су и специјалци попут идентитета следећег Јамеса Бонда.

Корисна карактеристика странице је календар догађаја, у којем су наведене све надолазеће манифестације на којима БетЦлиц нуди тржишта. То свим купцима јасно даје до знања која су тржишта доступна за сваки спорт у наредним данима и веома је згодна карактеристика веб локације.

Доступан је низ метода за БетЦлиц депозит и повлачење средстава. Клијенти могу депонирати новац користећи Виса дебитне и кредитне картице, Маестро или Мастерцард. банковни трансфер, Скрилл, Паисафецард и Нетеллер су друге опције. Минимални и максимални износи за повлачење примењују се на било какво подизање новца које купац изврши коришћењем дебитне или кредитне картице. Та ограничења се разликују у зависности од тога које добављач картице користи. Они се јасно приказују када пунтер направи повлачење са свог БетЦлиц рачуна. Свако повлачење које су направили Скрилл и Нетеллер не сме бити веће од десет хиљада британских фунти (10,000 фунти) једном трансакцијом.

Betclic partners:

Betclic Russia Betclic Germany Betclic England Betclic Bulgaria Betclic Czech Republic Betclic Espana Betclic France Betclic Hrvatska Betclic Holland Betclic Norge Betclic Portugal Betclic Srbsko Betclic Russian Betclic Magyar