Jay Rodriguez lenyűgöző lövése a Bournemouth-i Southampton győzelmét zárja le

Claude Puel ígéretet tett a Southampton játékosainak egy háromnapos szünetre, és biztosan élvezni fogják, miután Bournemouth helyi versenytársait legyőzte, csak az oldalak közötti 24-es versenyen. Southampton csak a megfelelő időben találta meg célpontjait, ahogy Ryan Bertrand és a Jay Rodriguez kettősen felemelte a szenteket a Premier League-ben. Rodriguez második volt egy őszibarack a dobozon kívülről, egészen a Bournemouth menedzsere, Eddie Howe, aki a rablót a Burnley-nél edzte. Rheheem Sterling befejezte a Manchester City fordulópontját Arsenal ellen. Tovább

Senki sem elég győződjön meg róla, hogy mi a moniker, hogy csapdába ebbe a lámpatestbe, de ez a déli-parti derby.Csak 28 mérföld választja el Dean Courtot a Szent Mária és a Bournemouth elnöke között, Jeff Mostyn azt írta, hogy “étvágygerjesztő ebéd” a szomszédaikkal szemben fogadások az interneten programjaiban. A teljes munkaidőben Southampton támogatói elhagyták a földet, a „déli part a miénk”.

Puel azt mondta: „A játékosok most már fantasztikus karácsonyt kaphatnak családjukkal és barátaikkal. Fontos volt nyerni, és most fontos, hogy folytassuk ezt a jó munkát. Ez egy fontos pillanat volt, fontos játék a három napos helyreállítást követően. ”

A Southampton menedzser hatodik változtatást hajtott végre a Stoke City-nél, amikor a kapitány, José Fonte, a Stoke City-nél húzódott. pad. Egy változás érvényesült, az Oriol Romeu felfüggesztésével.Röviddel azután, hogy a csapatok megjelentek, Puel 10 percet beszélgetett Fonte-val a pályán, talán megismételve rotációs politikáját, melynek eredményeként kapitánya nem vett részt a rövid életű Európa Liga kampányában. – Azt hiszem, amikor láttam őt [Fonte] a játék után, nagyon örült a csapatnak és a klubnak – mondta Puel, a legkisebb smirksekkel.

Bournemouth rettenetesen kezdett, hat percen belül vezethet, míg Southampton megpróbálta megtisztítani a tiszta fehér harmadik készletét, és egy Premier League debütált. Egy rövid sarok rutin lehetővé tette Jack Wilshere számára, online sport fogadás hogy ismét egy mélyebb középpályás szerepet töltsön be, hogy a hátoldalra keresztezze a keresztet, ahol Nathan Aké elhagyta Marker, Pierre-Emile Hojbjerg jelölőjét, és búvárfejlécet küldött Fraser Forsternek.A Wilshere első segítsége a Bournemouth-hoz való csatlakozás után, az Arsenal szezonigényes kölcsönében nem jött volna jobb időben.

Nem volt olyan régen, hogy Southampton segített Bournemouthnak, és felajánlotta nekik a játékosokat kölcsönökben – szezonbarát, hogy pénzügyi költségeiket enyhítsék. „Megkaptuk a pénzünket?” Énekelte a látogató támogatóit. Bournemouth már nem Southampton rossz kapcsolatai. Joshua King megduplázta Bournemouth vezetését, de a lövését Forster lábai mentették meg, miután a csatár könnyen elkerülte Maya Yoshida figyelmét.

Southampton szokatlanul gyanús volt a védelemben.Előre haladva felkeltették a bal oldali szárnyat, ahol Bertrand, aki kétszer élvezte a kölcsönöket Bournemouthban, gyakran talált helyet Adam Smith és Simon Francis mögött.

Nem volt meglepő, amikor Southampton első értelmes támadása, amely Bertrand elindította és befejezte. A Southampton bal hátsó hátán könnyedén megfordult Smith előtt, mielőtt Francis felé vette a vonalat, és fúrta az erőfeszítéseit a poszton és a korábbi Southampton kapusán, Artur Borucon keresztül. és Puel megváltoztatta a dolgokat a szünetben.Steven Davis, aki 2012-ben csatlakozott a klubhoz, gyakorlatilag mindig jelen volt a Southampton-ban, helyette Harrison Reed helyett lépett fel, aki a szezon első bajnokságában volt kitéve.

Davis gyorsan hatott, és ügyesen játszott egy-kettő Sofiane Boufal előtt, mielőtt Rodriguez áthaladna az első céljával négy hónapig. Boufal bűnösségét végül jutalmazták, de Puel elismerte, hogy a marokkói klubrekord aláírása még mindig Angliában van.Boufal beérkezett a túlméretezett sálral az öltözőbe, és később a bíró búvárkodott, Mark Clattenburg.Danny Rose kitűnő győztesnek számít, mivel Tottenham visszafogott, hogy megverje Burnley-t.

ólom Southampton lefoglalta az irányítást, míg Bournemouth elvesztette a ritmust, és hirtelen hiányzott az energia, és meggyőzte Howe-t, hogy adja be Jordon Ibe és Ryan Fraser ütemét, ami Bournemouth győzelmét jelentette Liverpool ellen. Southampton csak 14 bajnoki gólt szerzett a találkozó előtt – annyira, mint az alsó klub, Hull City -, de itt találta meg a pontozásukat, hogy biztosítsa a győzelmet és a remek jogokat.

Rodriguez 85 perc múlva lezárta a három pontot és ebben a folyamatban szeptember óta a Southampton első távoli győzelme.Rodriguez édes lövést ért el Borucon túl – jellemző azokra, akik előtt 2014-ben megrepedt egy elülső keresztkötést – miután a labda visszhangzott a csatár lábánál, aki Howe vezetése alatt a Turf Moor-nál kiemelkedett, mielőtt Southamptonba költözött volna. p>

„Személyes szinten minden sikert kívánok neki a jövőre nézve, mert amikor megérkezett a sérüléséhez, azt hiszem, ő Angliában játszott, és nagyon izgalmas időt töltött az életében” – mondta Howe. “Azt akartuk, hogy csendben tartsuk, de azt hittem, jó játékot kapott, és valószínűleg megérdemli a célokat.”