A londoni négy NFL-játék 2017-ben kerül megrendezésre Betclic és Twickenhamban

Három NFL franchise lesz a következő évben Londonban először egy négyjátékos menetrend részeként, amelyen a Wembley-ben megrendezett back-to-back versenyek és a Twickenham által rendezett egymást követő mérkőzések láthatók majd.

A Cleveland Browns, aki még 2016-ban még Betclic nyer egy játékot, a Twickenham-i Minnesota Vikings ellen lesz a hazai csapat, amely szintén a Los Angeles Rams „otthoni” játékának helyszíne lesz, ezúttal az Arizona Cardinals ellen. akik a nyertesek elől nyertek a tavalyi Super Bowl-tól. A robotok nem jönnek az NFL-hez – már itt vannak. Tovább

A Browns and Cardinals mellett a Baltimore Ravens is leánykori lesz transzatlanti út a Jacksonville-i Jaguarokkal szemben, ahol a New Orleans-szentek találkoznak a Miami delfinekkel, akár hét nappal korábban, akár egy héttel később.

Négy játékot Londonban, ami az NFL csapatának felét jelenti egy másik fontos mérföldkőnek számít az esetleges brit franchise-furtra

A Wembley 2007 óta van felszerelve, és 2013 óta legalább két évente, míg a Twickenham-et októberben először NFL helyszínré alakították egy hároméves megállapodás részeként. legalább három játékot fognak látni ott.

A Wembley-ben játszandó 2017-es játékok szeptember 24-én és október 1-jén kerülnek megrendezésre, míg a Twickenham-felszerelések október 22-én és 29-én kerülnek lejátszásra.

Cleveland, Baltimore és Arizona Londonban való részvételével a 32 csapat közül 26-an legalább egy játékot játszottak Angliában, mivel a nemzetközi sorozat Betclic sportfogadás bónusz első alkalommal 2007-ben került bevezetésre.

Az egyetlen klub, aki a következő év végéig nem játszottak Angliában a Philadelphia Eagles, a Tennessee Titans, a Green Bay Packers, a Seattle Seahawks, a Carolina Panthers és a Houston Texans.

Az NFL-t az állandó eladások ösztönzik Londonban, bár az amerikai futball-fandom további lakmus tesztje a Clevel iránti érdeklődésnek köszönhető és a játék Minnesotával.A Browns jelenleg 0-13 és csatlakoznak a 2008-as Detroit Lionshoz, mint az egyetlen nem terjeszkedő csapathoz, amely a második világháború óta teljes nyeremény nélküli NFL-szezonra kényszerül, ha nem nyeri meg az utolsó három mérkőzést.

< p> Az a tény, hogy nyolc csapat utazik, azt jelenti, hogy az NFL megpróbálta megvizsgálni, hogy érdemes-e egy oldalt játszani több mint egy-egy 16 rendes szezonjátékon Londonban.

A Jacksonville Jaguars, több mint Az ötödik évre 2017-ben a legvalószínűbb jelöltnek tűnik a tengerimalacok a jövőben, mivel a Wembley-nél megállapodásra jutnak 2020-ig.