A-Liga játékvezető: a panaszok kultúrája súlyosbítja a bajokat?

A “Carney’s Cradle” sarkában forró, Brendon Santalab nem piros lapja, vagy Tim Cahill nem-interferencia-itt-sir-just-pass-by rutinja az FFA-kupa-ban. Ausztrál labdarúgó-rajongók.Melbourne City ajándéka Wanderers egy A-liga pont a késői céllal További részletek

Nyugat-Sydney Wanderers támogatói dühösen mutatják be Kerem Bulut letiltott célját. Tony Popovic talán megdicsérte a játék utáni játékot az okos férfi vezetés számára, hogy a legjobbat húzza a zavaros csatárából, de látta, hogy az oldala Betclic online fogadási útmutatók majdnem három pontot hoz a hazugságban egy gyenge Melbourne város számára.

a szurkolók is fogják a fogukat.Még a látszólag megfoghatatlan Guillermo Amor is felkerült az állomásokra, miután hevesen vitatta a játékvezetőt, Jarred Gillett Perth ellentmondásos második céljának értelmezését. „robusztus” alatt állna – az eredményül kapott kiömlött labda egy egyszerű tapintást mutatott be, és Perth Andy Keogh megfelelően kötelezte el magát.

És ott vannak a Brisbane Roar bhaktái.Szombat este John Aloisi zsetonokat dobott – nem első alkalommal mindössze Betclic online fogadási hét fordulóban -, amikor Alan Milliner zavartan tisztelte Graham Poll-ot.

a szavakat az ügyben darabolják.

„Az A-League játékvezetői szabvány az elmúlt öt, hat, nyolc év során nagyon közönséges volt a legkevésbé” – közölte Gatt a The Daily Football Show podcastjával. – Bizonyára valamit meg kell tennie.Mark Shields, az A-bajnokság első három évadjának évvezetője nemzetközileg elismert – két világbajnokságon, és az AFC Bajnokok Ligájaért final.A-League: minden tér a viharos mérkőzésen Brisbane és Sydney FC között További részletek

A 2008-as nyugdíjba vonulást követően másokat felkérték, hogy fokozzák.Tapasztalt játékvezetők, mint Strebre Delovski, Matthew Breeze, Ben Williams vagy Peter Green léptek be.

A Shields-szel ellentétben mindegyikük vegyes fogadtatásban részesült a rajongóktól – ha vegyes, elfogadunk két érzelmi pólust, amelyek oszcillálnak a vitriolus gyűlölet és a dühös elutasítás között. – a PFA által az évtized A-Liga játékvezetőjévé szavazott – a karrierjei elkerülték, hogy vonzza a rajongók állandó állását; nem olyan Williams, aki a Twitter sötétebb bemélyedéseiben a rajongói fórumok vagy a chat oldalak továbbra is az elégedetlenség tartós tárgya maradnak a játékból való nyugdíjba vonulás ellenére. rúg, de a legtöbb rajongó megbocsátja a Betclic fogadási útmutatók felejthetetlen pillanatokat. Nem így a játékvezetők.Mark Shields az NSL-ben egy évtizeden belül valószínűleg annyi hibát követett el, mint Williams vagy Breeze az A-Liga-ban, de a felek felét valószínűleg nem vették fel és tartották a nyilvánosság előtt, a Youtube-on összegyűjtve, hogy újra fel lehessen hozni és Ismét felhalmozódnak a nyilvános megaláztatás néhány perverz oltárában.

A minőség objektív meghatározása nélkül nehéz megítélni, hogy a mai játékvezetők jelentősen rosszabbak-e az elődeiknél, vagy csak egy sokkal kritikusabb A Delovski számára, aki most is nyugdíjas és az FFA-val dolgozik, az alternatíva egyszerű. „A játékvezetők nem különböznek a játékosoktól” – mondta a The Daily Football Show podcast. „Ha a játékvezetőket meg akarja edzeni és fejleszteni kell, akkor rendelkeznie kell a szükséges erőforrásokkal.”

Bár a következő sugárzási jogokról szóló megállapodás jóval megáll, a jelentős növekedés esetén a rajongók jól érzik magukat nagyobb jogosultságot igénylő jogokat a játékvezetői szabványok javítására fordítanak.

Míg a helyi szintű klubok több pénzt költenek a coaching munkatársak professzionalizálására, a játékvezetőket körülvevő struktúra kétségbeesetten amatőr. „Az embereknek befektetőknek kell tekinteniük a játékvezetőket, nem pedig költségként” – mondta Delovski.

Ez egy olyan gondolkodásmód, amely a hétvégi harcosok és a terepjárók vezetésével kezdődik, akik igazán értékelik a játékvezetőket a helyi klubok részeként, és ez a gondolkodásmód folytatódik a rajongókkal, játékosokkal, edzőkkel és rendszergazdákkal, akik többet fizetnek, mint a tisztviselő döntésének tiszteletben tartása.

Ha a televíziós műsorszolgáltatók követelhetik a játékvezetőt, a játékot közvetlenül a játék után , majd a coaching személyzet és a játékosok is ellenőriznek a hevesen és állandóan vitatott döntések során a mérkőzés során?

A játékos / hivatalos analógia folytatásával az A-Liga edzőkben egy 23-as csapatra hívhatnak.Popovic a XI-es kezdetén egyetlen pozícióba keveredhet Bulut, Santalab vagy Lachlan Scott között. Szegény teljesítmény a képzésben vagy a pályán, úgy látja, hogy hűvös a sarka, újrafókuszálja energiáit az állami ellenőrzésektől, mivel egy másik lehetőséget kap.

De csak három teljes munkaidőben szerződéses tisztviselő igazgatója Ben Wilsonnak kevés a helye a helyekről.

Az FFA négyéves bírói tervében célunk, hogy 2019-re öt teljes munkaidős álláspontot terjesszen ki.Ha ez marginálisan hangzik, növelje a hangját.

De egy olyan helyi környezetben, ahol jelenleg az egy-három játékvezető minden évben elhagyja a játékot, nehéz ilyen agresszív módon bővíteni a legmagasabb szintű tehetségeket az ilyen gyenge alapokból. Emberi hiba a futball része és a videomegfigyelés nem old meg semmit Mike Ticher Bővebben

Ha az A-Liga általi hivatás színvonalát visszavonhatatlanul szörnyű rajongóknak tekintik, akkor a videotechnika felé fordulhat – mint egy csalódott Wellington Phoenix edző, Ernie Merrick, Az FFA a következő év áprilisában tervezett video-asszisztensi játékvezető bevezetését terjeszti elő.

A krikett kritikus DRS-rendszerének kritikusai, vagy az NRL-nek a nagyon rosszindulatú Bunkerje elkezdhetett rázni a videotechnika lehetőségeiről, ami kulcsfontosságú alapot jelent a labdarúgó-hivatalnokságban – egy szánkó, aki egy alap diót reped. / p>

Mielőtt az FFA lefoglalná ezt az utat – tartósan a ventilátor elégedetlensége miatt – álljon le és mélyen lélegezzen.

Ha Ön Wanderers rajongó, talán megegyezik a Bulut letiltott céljával szemben a Santalab késői győztese ellen, miután nem volt piros lapozva.Ha Brisbane-rajongó vagy, fontolja meg, hogy a Grant nem jelentéktelen jelentősége van a Berisha híres nagyszerű nyereménybüntetésével szemben.

Mindannyian hibásak a nap végén. És ha soha nem akartál felvenni egy sípot magadnak, talán kérdezd meg, hogy miért lenne más.