Unibet støtter sine Ryder Cup rookies og wild cards

Værtsprisen blev forkortet yderligere tirsdag, da bekræftelsen af ​​Clarkes fulde hold ankom. Da Thomas Pieters gav sin mest profilerede chance til at skinne, vil seks ud af 12 af det europæiske kontingent gøre Ryder Cup debuterer. Det repræsenterer den højeste rookie kontingent for en væk kamp siden 1999, da USA triumferede med meget springende rundt og gnashing af tænder på Brookline. Hjemmesiden er usandsynligt at have mere end to debutanter, og i Brooks Koepka kan det Unibet kun have en. Thomas Pieters imponerer mig så meget som Tiger Woods gjorde, siger Darren Clarke Læs mere

Clarke vedtog ikke en ve, vi nærmer os eller spiller på underdogs følelse, når vi diskuterer hans dusin. Europas kaptajn var på sit mest bullish, men med hensyn til tilføjelserne af Pieters, Lee Westwood og Martin Kaymer.Han forklarede sine valg med grund og forsikring. “Vi har seks rookies, en af ​​dem [Danny Willett] er mestermesteren,” sagde Clarke. “De andre fyre har vundet turneringer over hele verden.

” Hvem ville du have valgt for erfaring? Hvem er i Unibet form? Hvis jeg vil tilføje erfaring til det, skal jeg have formular. Jeg skal se gutter, der spiller godt. Desværre har de to fyre, der ville være faldet i den kategori, Graeme McDowell og Luke Donald, ikke helt spillet som vi ved, de kan spille.

“Jeg ville have elsket dem at spille lidt bedre at give mig større hovedpine, men det skete ikke.Mine muligheder for at tilføje til holdet med styrke kom så tilbage til rookies igen.

“Jeg er meget glad for, at Martin og Lee tilføjer holdet, fordi de bringer en balance, som vi altid har talt om . Det sidste valg blev altid det svære.

“Ja, vi har seks rookies. Jeg har al tillid til verden i dem. De har fået sig i denne position. Det er ikke bare en simpel sag; hvis det var, ville du gå lige ned af Unibet verdensrangeringen. Det er ikke den europæiske måde. Det er ikke det, vi gør.

“Jeg har en massiv tro på de rookies, vi har.At sætte to sammen, ville jeg ikke gerne gøre det, men hvis jeg gjorde det, ville jeg have tillid til dem derude og levere et punkt. “Clarke har ret til at pege på Willett’s status, selvom Yorkshireman har været rutinemæssigt ude af sort siden hans sejr i Augusta National i april. Spørgsmål også svæver over det øjeblikkelige strejf af Andy Sullivan, Matthew Fitzpatrick og Chris Wood.

“Jeg var en del af det Brookline-team og de rookies, som vi nu Unibet spiller mere i Amerika,” sagde Clarke. “Jeg mener ikke noget respektløst for de fyre, der ikke spillede til søndag i Brookline, men gutterne er globale spillere i dag. Disse fyre spillede betydeligt rundt om i verden, men det er anderledes nu.De nybegyndere, vi har nu, er mere komfortable i Amerika, fordi de har spillet mere derovre, så det er noget anderledes end hvad det var dengang. “Westwood var ligeledes optimistisk. “Jeg ser dem ikke som rookies,” sagde 43-åringen. “Jeg ser på mange af spillernes figurer, og jeg tror, ​​de kan tage det. De kan tage en kamp og en smule pind. ”

Faktisk er denne bølge af debutanter ikke nødvendigvis en Unibet katastrofe for Europa. Helt klart ville kernen i et hold, der omfattede McDowell, Donald og Ian Poulter i årevis ændre sig på et tidspunkt.At Westwood – som vil konkurrere i sin 10. Ryder Cup og med 21 point, er fire bag Nick Faldo’s rekordmængde – Rory McIlroy, Sergio García, Justin Rose og Henrik Stenson står klar for at hjælpe med overgangen til fordel for Clarke, sig selv nedsænket i den toårige begivenhed.Ryder Cup 2016: Westwood, Kaymer og Pieters udvalgt som wildcard-valg. Læs mere

USA har spillere, der vender tilbage til kendte omgivelser, men det arvæv, der er forbundet med nederlag ved nederlag, kan næppe anses fordelagtigt.

“Det er ikke som nogen anden turnering,” sagde Clarke. “Det kommer til at være noget helt anderledes, men de erfarne fyre vil gøre, hvad vi gør på europæisk måde ved at se efter de første gangsfolk. At lave optagelser handler ikke kun om statistik.Det handler ikke kun om form, hvilket er vigtigt, men det handler om hele holdets dynamiske, hvad der foregår bag kulisserne.

“Jeg har konsulteret i løbet af de sidste par dage med mange tidligere Ryder Cup kaptajner at prøve og bare få lidt mere indsigt og se, hvad de tænkte, når de laver picks, hvis jeg gjorde noget, der måske ikke var monteret i, men hver af dem var 100% bag mig og meget , meget hjælpsomme.

“Deres tanker om deres valg var nøjagtigt de samme som mine; du tilføjer ikke bare afspilleren, den spillerbit er vigtig, men du har brug for mere. Hold er vigtigere, og det europæiske holdets etos er, hvad der har gjort det muligt for os at være så succesfulde som vi har.Med dette hold, det er det, jeg forsøger at gøre og tage dette fremad. “Clarke slog væk fitness frygt vedrørende Stenson, der trak sig tilbage efter en runde af The Barclays Championship i New York i sidste uge med gentagelsen af et knæ problem. “Jeg har talt med Henrik to eller tre gange,” sagde han. “Det var rent forsigtigt; han er okay Jeg tror, ​​at han har et lille problem, men det kommer ikke til at stoppe ham med at spille. ”

Det overvældende problem i Europas favør er pres; nemlig barrowload af det placeret på USA. En elendig nylig løb – de har tabt seks af de sidste syv – udløste en task force, inddragelsen af ​​Tiger Woods som en vice-kaptajn og den tilsyneladende accept af klagerne, der så voldsomt blev sendt af Phil Mickelson på Gleneagles for to år siden.Helt hvor PGA of America ville vende sig til i tilfælde af et andet nederlag, er der nogen formodning.

For øjeblikket skal Davis Love bestemme fire valg med nogle store navne i Rickie Fowler, Bubba Watson, Matt Kuchar og Jim Furyk har undladt at kvalificere sig automatisk. Kærlighed vil nævne tre af hans fire den 12. september, da han søger at stoppe, hvad der ville være en hidtil uset fjerde sejr i træk for Europa. “Heldigvis er en af ​​mine vanskelige dele af jobbet færdig med men Davis har det foran ham, “sagde Clarke. “Han har været der før, og jeg er sikker på, at han vil lave meget, meget solide valg.” Jeg ved, at han har en hård beslutning at lave. Der er nogle store navne ikke på det amerikanske team, og de vil rådføre sig med alle sammen med medlemmer af taskforcen for at se, hvad de skal gøre.De er nødt til at prøve og få den rigtige blanding på holdet også. ”

Ingen af ​​dem er Clarkes bekymring. På tirsdag udstrålede han et tillidsniveau, som, hvis han overføres til Europas spillere, giver en anstændig modgift til væddemålsmarkeder. De 12 spillere, der vil sigte mod at beholde Ryder Cup for EuropaRory McIlroy (Nordirland)

Efter en gang afskediget Ryder Cup som “en udstilling” har McIlroy nu været på vindende hold i alle tre af hans udseende. Vandt tre point fra fem på Gleneagles i 2014, afgørende Rickie Fowler i singlerne. Har vundet seks, tabt fire og halveret fire af hans Ryder Cup kampe Danny Willett (England)

Willett blev kun den anden englænder til at vinde mestere i år og sin tredje plads i 2015 WGC Match Play står ham i god stand for Hazeltine.En af fem rookies til at kvalificere sig automatisk, han startede året som verdens nr. 19, men klatrede til No9 efter AugustaHenrik Stenson (Sverige).

Vandt alle tre hans kampe sammen med Justin Rose hos Gleneagles og bringer masser af erfaring. Påstod sin første major med Open at Troon i år, og en sølvmedalje ved de olympiske lege antyder, at han har fastholdt sin form. Vedvarende tilbageproblem kunne være en bekymringChris Wood (England)

Wood vandt BMW PGA Championship i maj, hvilket hjalp med at sikre sin plads i holdet.Efter at have været tvunget til at trække sig tilbage fra dette års Open med en nakkeskade, hvor han meddelte sig ved at afslutte femte som amatør i 2008, vil rookie være ivrig efter at bevise sit værd hos HazeltineSergio García (Spanien).

A stærkt erfarne konkurrent, spanjoren var en vice kaptajn i den eneste seneste kamp han savnede på Celtic Manor i 2010 og har vundet vigtige kampe i løbet af hans syv optrædener. Vandt 2,5 point fra fire hos Gleneagles og slog Jim Furyk i singlerna Raphael Cabrera-Bello (Spanien). Sikrede sin plet med en meget konsekvent sæson, der omfattede løbespots i Dubai og Qatar og en række top -five færdigheder. Også lykkedes 17th på Masters, at have afsluttet tredje på WGC-Dell Match Play.Hans eneste sejr på European Tour kom i 2012Justin Rose (England)

Vandt guld i OL i Rio, da han slog hans Gleneagles-partner Stenson ned i strækningen og spillede alle fem kampe i hans sidste to arrangementer, hvilket gjorde ham et centralt medlem af holdet. Kun hans fjerde Ryder Cup udseende, han har en rekord på ni sejre, tre tab og to halvdeleAndy Sullivan (England)

En Walker Cup vinder i 2011, Sullivans sidste turneringsvinde kom i 2015, da han vandt Portugal Masters med ni slag fra Chris Wood. Skubbet McIlroy hårdt i det sæsonbestemte World Tour Championship i Dubai i 2015.Også færdig anden i Dubai, men savnet skåret i sidste to kvalificerede eventsMatt Fitzpatrick (England)

2013 Open sølvmedalje vinder og US Amateur champion vandt Nordea Masters i juni og har brugt længst tid i de automatiske stillinger efter hans første turnering i oktober’s britiske mestre. Også fjerde i DP World Tour Championship sikrede hans plads med femte i næstsidste begivenhedMartin Kaymer (Tyskland)

Wildcard pick sikrede det punkt, der gjorde det muligt for Europa at beholde Ryder Cup på Medinah i 2012 med sejr over Steve Stricker og har 2014 Players Championship og US Open til hans navn, hans sidste sejre til dato.Vandt fire, halveret tre og tabt tre i hans tre skuespilLee Westwood (England)

Den mest erfarne europæiske spiller med ni på hinanden følgende Ryder Cup-optrædener, der lavede sin debut på Valderrama i 1997. En andenpladsfinale på Mesterne og 14. på verdenspointslisten gav kaptajnen Darren Clarke tilladelse til at vælge sin gode ven som wildcardThomas Pieters (Belgien)

Færdig ud af medaljerne i fjerdepladsen i OL, anden i hans forsvar af de tjekkiske mestere og vandt Made i Denmark titel sidste søndag. Big-hit skal være en fordel, og Clarke spillede to runder med ham på den danske begivenhed, med den belgiske skydning 62 og 71

more: http://xscommesse.com/unibet-sportsvaeddemal-pa-nettet/