Unibet pariuri online

 

Unibet pariuri onlineCele douăzeci și douăzeci și unu de goluri ale sezonului lui Robert Lewandowski, primul venit de la locul de pedeapsă, au pus mâna pe un al patrulea titlu direct al bavarezilor. Moritz Hartmann ia făcut să aștepte să se asigure că el a tras un gol înapoi de pe locul de penalizare, dar nu a existat o recuperare de basm, deoarece vecinii lor illustri au luat Unibet pariuri online punctele și titlul. a venit la capătul celălalt, dar lovitura liberă a lui David Alaba a eliminat transversala.O greșeală în mijlocul terenului a permis lui Douglas Costa să treacă peste cei doi jucători și să-l pună pe Franck Ribery pe poartă și sa dus în interiorul suprafeței de pedeapsă, încercând să atingă mingea după Marvin Matip. și Lewandowski ia mângâiat, mulțumindu-l pe pelerinajul regulat, Thomas Müller, pentru că i-a permis să-și îmbunătățească șansele de a câștiga premiul de top scorer în acest sezon. Costa ar fi putut și ar fi trebuit să-l dubleze pe jumătate prima jumătate când a bătut capul de ofsaid și a rămas doar cu Ramazan Ozcan, dar a rotunjit ultima linie a apărării din Ingolstadt, și-a pierdut Unibet pariuri online ușor echilibrul și a plasat lovitura largă când a căzut la pământ. > Un pacat slab de Mathew Leckie nu a fost o problema pentru Neuer, care a facut amenda pentru greseala sa de a renunta la posesia lui, inainte ca Hartmann sa-si plaseze golurile cu doar Bayern si Germania No1 pentru a bate.

Lewandowski apoi a întărit aderența lui Bayern asupra titlului și a lui pe partea de sus -scorer, transformând mingea lui Xabi Alonso în colțul îndepărtat al golului lui Ozcan. Leckie aproape a tras un gol înapoi imediat cu Neuer curajos și viguros în apropierea Unibet pariuri online postului său de dreapta pentru a nega australianul, înainte de Lewandowski a devenit cel de-al treilea jucător de la Bayern care a eșuat într-un singur meci cu Ozcan, luând mingea puțin mai mare după ce a sărit peste portar și a văzut șansa merge la deșeuri. Ingolstadt au primit o penalizare de cinci minute înainte de pauză, când Xabi Alonso a bătut pe Hartmann, care sa apucat să tragă trecutul lui Neuer și să-și schimbe a șaptea penalizare a sezonului, al 11-lea gol al campaniei. Alaba și Costa au lovit ambele focuri mari de dreapta – posta de mana inainte ca Muller sa nu-l bata pe Ozcan intr-o alta situatie unu-la-unu. Inapoi la celalalt capat, lovitura lui Hartmann a fost la doar cativa Unibet pariuri online centimetri de post, intrucat Ingolstadt, impotriva colegilor lor bavarezi, la nivel de contraatac.

Lukas Hinterseer a trimis o altă lovitură, dar Pep Guardi bărbații lui Ola au avut loc pentru toate cele trei puncte care le-au câștigat un hat-trick de titluri sub Unibet pariuri online antrenorul spaniol.

more: uni-ro.com