Unibet bonusuri

unibet logoTotuși, acum există în mod evident prea mulți specialiști în partea Angliei. Uita-te la cricketers unidimensional la partea de sus a ordinului, Alex Hales, James Vince, în ciuda bowling 24 bile în cricket de încercare, și Gary Ballance, care a propulsat două overs, sunt pur și simplu să scoruri rulează și apoi câmp cât mai bine poate sa. Și ei se luptă în Unibet subiectul lor de specialitate.England face progresul timpuriu după ce Pakistan le-a restricționat la 328 toate afară Read more

Du-te mai departe în jos lineup și de afaceri de run-scoring pare mai ușor, chiar dacă împotriva unui ușor minge mai veche. Acesta a fost cazul din nou joi.Jonny Bairstow la șase, Moeen Ali, un șapte magnific și Chris Woakes la opt tras Anglia dintr-o situație Unibet potențial jenantă: 110 pentru cinci a devenit 328 toate out. Acesta este un model familiar, de îngrijorare de la Anglia devine din ce în ce mai dependentă de un raliu târziu, și dă naștere la o dezbatere continuă despre modul în care ar trebui să se alăture. Cu siguranță, singura concluzie ușoară este că atunci când Ben Stokes, altul, el justifică această descriere ca și trioul menționat mai sus – se întoarce la fitness, ar trebui să înlocuiască Unibet mai degrabă un batsman de specialitate decât un bowler? Dar există și alte probleme legate de cel mai bun echilibru al unei echipe din Anglia, care este evoluând atât de încurajator, fără a fi consecvent. Cel mai bun mod de a maximiza talentele din Bairstow și Moeen în particular?Se bat în locul potrivit? Este vorba doar de un conservatorism suprasolicitat sau de un bun simț solid Unibet pentru a-i lăsa unde sunt sau ar trebui să fie promovați? Urzica a fost înfrântă de Joe Root. El a fost ridicat la No3, iar după un secol mai târziu, pare o idee bună să aibă unul dintre cei mai buni la trei pentru a dicta cursa jocului. Nu era nevoie să te temi de această schimbare.

Situația lui Moeen poate fi mai ușor de evaluat decât cea a lui Bairstow. Din meciul de la Domnul, când a afirmat cu naivitate că batsmanii ar trebui să-și folosească picioarele în fața lui Yasir Shah, înainte de a da jos pietrei în ziua următoare, doar pentru a se răsuci cu aer Unibet proaspăt, Moeen a bătut superb împotriva Pakistanului și mai ales împotriva lui.

Acest lucru este sigur: Moeen nu ar trebui niciodată să fie retrogradat la No8 din nou pentru Anglia.La șapte, are o înregistrare fenomenală. După o altă contribuție de mătase la The Oval, el înregistrează o medie de 106 în 10 teste la șapte. Este tentant să-l lăsăm Unibet acolo. El are un pic mai mult timp să se aclimatizeze înainte de a fi înconjurat de coadă, dar el este capabil să bată fără inhibiție, în parte pentru că este la șapte, mai mult pentru că are un alt rol de spiridar. Adesea va exista o confuzie cu Moeen, deoarece el este un batsman mai bun decât un bowler, dar nu există nici o îndoială că el garantează un loc în echipă. Situația lui Bairstow este mai degrabă. Sursa obișnuită de a agoniza peste batsmen / wicketkeepers este în aceste privințe: cât de mult este de a menține Unibet capacitatea de a limita capacitatea și energia de a înscrie run?Dar în cazul lui Bairstow, contrariul este adevărat.

Cifrele sugerează că în această etapă a carierei sale Bairstow se lovi mult mai bine atunci când se joacă în rolul de ghepard. El se califică ca pe un jucător cu totul (în 14 meciuri), 28 ca un batsman de specialitate (în 17 teste). Contrastează cu doi mari jucători care se luptau – împreună cu selectorii lor – cu dilema dacă să joci ca un specialist sau un jucător cu totul. Alec Stewart, a cărui preferință ar fi fost să joace pentru Anglia ca un batsman curat în partea de sus a ordinului, a avut o medie de 46 în acest rol (în 51 din 133 de teste), dar 34 ca un portar; Kumar Sangakkara a obținut o Unibet medie de 66 pentru Sri Lanka în calitate de specialist (în 86 dintre cele 134 de teste ale sale) și 40 când a păstrat. Dar Bairstow, care a fost prolific cu liliacul pentru Anglia anul acesta, vrea să păstreze în mod activ wicket .Desigur, cifrele sale ar putea fi înșelătoare; media redusă ca specialist coincide cu prima sa fază de jucator din Anglia; încă se aclimatiza. Dar diferența este atât de strictă încât trebuie să fie semnificativă. Având un rol dublu – așa cum a demonstrat-o de-a lungul anilor, Ian Botham, Freddie Flintoff sau Adam Gilchrist, a cărui cea mai bună adunare într-un an calendaristic a fost depășit de Bairstow în acest joc – poate fi eliberat atunci când la crează. Există o libertate de a da totul la înclinația de a ataca și atunci Bairstow este cel mai periculos.Spre deosebire de Sangakkara îi place asigurarea Unibet unui rol dublu; spre deosebire de Stewart el nu este un batsman de top-order; chiar și fără mănușile No5 ar fi destul de mare pentru el.

Prin urmare, calea evidentă trebuie să fie aceea de a permite Bairstow-ului să continue să păstreze, cu condiția să facă acest lucru cu competență. de asemenea, un cameo de la Woakes la The Oval, care a ilustrat libertatea tuturor celor mai rotunzi. El a lovit opt ​​limite în cele 45 de discuri ale sale, în cea mai mare parte dulci, și alunecă prin partea opusă. Acestea sunt tipurile de lovituri pe care James Vince le agonizează când joacă cricket de test. El le poate juca; dar, Unibet uneori, le plictisește și acum nu este atât de sigur. Din contră, Woakes, eliberat de statutul său total și de forma strălucită, nu se gândește de două ori la ce să facă.În momentul de față își are încrederea în instinctele sale și mingea se îndepărtează.