Bet365 fogadási bónuszok az interneten

Bet365A Rio Games-i újságíróknak volt egy ablakuk, melyet az olimpiai helyszíneken kedden látható autópályán láttak. Senki sem sérült súlyosan az incidensben, és nem volt tisztában azzal, hogy a járművet lövések vagy kövek találtak. A busz elindult a Games kosárlabda Bet365 helyszínétől a Barra da Tijuca fő olimpiai parkjához, amikor az utasok szerint két lövést hallottak a járműről. A Windows megrongálódott és a repülő üveg két embert hagyott el kisebb sérülésekkel. Facebook Twitter Pinterest Technikus Kaan Korkmaz vízzel öntött egy sérülést okozott, amikor egy ablak egy hivatalos média busz összetört.Fotó: Shannon Stapleton / Reuters Mario Andrade, a Rio 2016 szóvivője elmondta, hogy három újságíró kisebb sérüléseket szenvedett, amikor buszuk ablakai Bet365 alternatív link összetörtek, de az ok ismeretlen maradt.

Még nem tudjuk, hogy kövek vagy golyók voltak-e. A rendőrség nyomoz, “mondta. Külföldi riporterek a buszon, amely a Deodoro-ból az Olimpiai Parkba utazott, két lövést jelentenek.

Sheryl “Lee” Michaelson, egy nyugdíjas amerikai légierő kapitány, aki egy kosárlabda kiadványon dolgozik, elmondta a Reutersnek, hogy hallotta a Bet365 pisztoly jelentését. – Lőttünk. Úgy értem, hallottuk a pisztoly jelentését – mondta Michaelson. Facebook Twitter Pinterest A média buszon megtört ablak.Fotó: Shannon Stapleton / Reuters

Az egyik üveglap képei úgy is tűntek, mintha golyónyílást mutatnának.

“Volt valamiféle kavaró zaj, és valami két ablakot találtak a busz oldalán, és két lyuknak tűnt, ami golyócskaként nézett ki” – nyilatkozta David Davies, a brit alapú hírek Bet365 fényképésze ügynökség Press Association, mondta az AP.Ha mondta az utasok a földre, nem biztos, hogy mi történik. Davies szerint a busz végül egy rendőri kíséretet vett fel. Mindazonáltal a hazai hírügynökség Globo újságírója, aki a sziklákon volt a fedélzeten, hibás. A rendőrség még nem adott változatát a történtekről. De jelenleg semmit sem lehet kizárni, különösen, mivel ez az esemény a szovjet lovas központban egy sátorban lévő kóbor golyót fedez fel.A tisztviselők később arra gondoltak, hogy a héj a Bet365 kábítószer-kereskedőkből származik, akik egy felügyeleti léggömbön lőttek.

read more: Bet365 regisztrációs bónusz ( alternatív link )