1xbet : Калидоу Коулибали и Марко Арнаутовиц у Евертон?

 

1xbet Ни Унитед не планирају напустити Торино са само Погба; у чину ретке маште, они такође желе да купе Леонарда Бонуцција, наводећи га на Олд Траффорд, са мистиком, престижом и романсом која само долази са опсценим богатством. У таквим околностима, може се закључити да Јосе Моуринхо није потпуно 1xbet bónus импресиониран Пхил Јонесом, Цхрисом Смаллингом и Марцосом Ројоом.Човек од ретког разумевања и увида, Моуринхо би такође желео да премести Бастиан Сцхвеинстеигер – лакше је рећи него урадити – а Бесиктас је изразио интересовање за играча, чије се уши каже да је прионуло након саслушања речи “Турска” .Јое Аллен се придружио Стоукоу Цитиу у Ливерпоолу за 13 милиона фунти.

Широм града, певач талента који је Пеп Гуардиола открио је још један 1xbet груби дијамант, и сматра да је Лионел Месси прилично добар у стари фудбалски савез. Ако би икад одлучио да напусти Цамп Ноу, верује се да је Бесвицк његова омиљена дестинација, док Јоан Лапорта мисли да постоји “завера” како би га напали.Некадашњи председник Барселоне, поражен на најновијим председничким изборима, дефинитивно нема ништа да добије од преношења таквог предива. У међувремену, оба Манцхестер клуба желе да набаве небески, божански Габријеле Исуса. Тренутно са Палмеирасом, Исус је нападач који се такође може играти широм, а након што је Цити понудио 26,8 милиона фунти, Унитед је добровољно 1xbet платио 30 милиона фунти у потезу који је апсолутно тражио од Ед Воодварда. Исус је, са своје стране, одувек сањао да игра за сваког ко нуди најсеверу готовину, а за невероватну случајност, Барселона, Реал Мадрид, Баиерн Муницх и Парис Саинт-Гермаин такође су заинтересовани за њега.

Да се ​​не надмаши, Арсеналова потеза за Ријада Махреза наставља са Арсене Венгером признајем да се приближио куповини прошлог лета, осим што никада није чуо за њега.И светлост је сазнала и од стране ниједног другог од Демараи Граи-а, познатог мудраца који открива да његовој другарици “није узнемирен” спекулацијом, нити да његово 1xbet лице изгледа узнемирава. Другдје, Ливерпоол и Борусија Дортмунд су обојица су уочили способност Моуссе Сиссокоа да се попне и пада узраста и узраста када му се може узнемиравати. Као такви, обојица би желео да га потпишу и да понуде понуде у том смислу, али задржана аура Џона Карвера може бити довољна да га задржи на сјевероистоку. Коначно, Евертон такође ради своје најбоље троши пуно новца. Желео је да купе Калифорнију Калидоу Кулибали, узбуђену приликом игре заједно са Филипом Јагиелком и Лејтоном Баинесом, великим фаном популарне комбинезоне, Менсвеар.Они се, међутим, суочавају са такмичењем за 1xbet играча из Челсија, иако изгледа да имају слободан тркач у Стокеовом Марку Арнаутовићу, на захтеву након његовог звездања на Еуро 2016. </п>