„Не игра се у одећи за вечеру“: 25 најбољих рагби синдиката у 2018. години

<п> „Не мислим да је природни таленат на Новом Зеланду бољи од неког од талента који имамо на овој страни света. У дефанзиви у Европи напреднији смо него они, дефинитивно “- Ронан О’Гара, тренутно помоћни тренер крсташа.Јацоб Стоцкдале:„ Самопоуздано смо кренули за свим Црнцима “Прочитајте више.

„ Могу Не бих рекао да сам изненађен. Невероватно је тешка игра. Тек када сте вани на највишем нивоу, знате колико боли морате да прођете и са којим тешкоћама се морате суочити “- Схаун Едвардс за Лавове и одлазак у пензију Bet 365 капетана Валеса Сема Варбуртона, стар 29 година. > <п> „Одиграли смо 23 теста и изгубили смо само један тест од безобразног Ирца.Још сам прљав због те игре, али вратићемо се на то, не брините “- мање је дипломатско предвиђање Еддиеја Јонеса за корпоративну публику. Енглеска је заузела пето место у Шест нација.

„Назови ме дебелим, али не могу да разумем зашто га мучи бол. Шта је са послом који је обављао после Светског првенства? Можда му пружају тугу зато што је Ауссие “- тренер Валлабиес-а Мицхаел Цхеика јаше у Јонесову одбрану.

” Имам пријатеље који раде на локацијама за скеле кући, брже од Јонни Маи-а. Ту су фудбал и они други спортови провалили. Да ли је рагби заиста празан?Кад сам био млађи, никад се нисам осјећао угодно сједећи у клупској кући с мојим чипсом и кобасицом, јер сам једноставно осјетио да ме сви гледају мислећи: “Ко је ово, доврага?” Фацебоок Твиттер Пинтерест Еллис Генге оф Леицестер Тигерс. Фотографија: Малцолм Цоузенс / Гетти Имагес

“Био сам најбољи клупски курв на свету, али никада нисам изабран за Аустралију, јер никада нисам био интернационални играч све док ми је леђа указала на земља.Клупски рагби је клупски рагби “- Еддие Јонес о разлици између нивоа Теста и клуба.

” Требамо људе да почну да говоре: “Како ће ово Unibet bonus изгледати за 20 година?” желимо игру која се заснива на вештинама, а која укључује више ногу и захтева тактику и технику преко снаге и снаге. Ако нам је то циљ, погледајмо наше законе. Играчи који тек завршавају каријеру већ говоре: ‘Ово није забавно’ “- Бен Риан, тренер Фиџи олимпијске златне медаље са освајањем златне медаље.

” Ради се о потицању жена које немају да се на одређени начин игра рагби. Кад изађемо и кажемо да смо рагби играчи, неки ће људи рећи: „Шта, сви ви?“, Затим показују на крила и одлазе: „Чак и они?Добро изгледају! “- Схаунагх Бровн, Харлекуинс и Енглеска напред.

” Свако дете одрасте сањајући о игрању за Ирску. Када то учините, следеће што желите да урадите је да освојите нешто за Ирску. Освојити нешто као капитен у том посебном зеленом дресу су оно што се сања “- капитен Ирске, Рори Бест, ужива у Гранд Слам-у. Фацебоок Твиттер Капетан Пинтерест-а, Рори Бест. Фотографија: Паул Хардинг / ПА

„Ако ћете бити медвед, будите Гриззли. Годинама размишљам тако. Каква је сврха бити неко ко сједи у куту и ​​нико не зна ко су они?Када се дешавају велике игре и укључују јака светла, тада волим да сијам “- Џејмс„ Цубби Бои “Дејвис, борац Скарлета и Велс, открива своју личну мантру. </п> <п>„ Ако имате најбољи расположиви тренер који се жели вратити и мотивисан је да тренира Алл Блацкс и он је прави човек за посао, па онда бисте све те ствари морали да измерите “- Рицхие МцЦав о могућности да Јое Сцхмидт преузме Стеве Хансен као тренер Алл Блацкс-а.

„Главна ствар била је недостатак сврхе. То што нисам имао тим који би тренирао заиста ме је јео, нисам био у стању да исправим било шта и само морам да седим тамо и размишљам о томе.Веома је тешко када немате посао “- Живот Стуарт Ланцастер, пре него што је наставио тренерску каријеру у Леинстеру. Read more info

„ Да је био Јохнни Сектон, тада бисмо се могли жалити, али зато што је Овен Фарреллу је дозвољено да касно буде погођен. Тврд је па устаје. Он је тврд пијетао, ратник.Ставио је своје тијело на линију, не игра се у одијелу за вечеру “- Еддие Јонес пјева своје похвале муха. Половица. </п> <п>” Играо сам као апсолутна кацига, што се често дешавало у вријеме Енглеске. ” – Јое Марлер размишља о анксиозности коју је осећао због одласка на међународне кампове за обуку. </п> <п> “Моји бака и деда су били веома Енглези и било је доста енглеског наслеђа у начину на који смо одгајани – жличице на зид, чип буттиес у недељу поподне “- Нови долазак Енглеске, Брад Схиелдс, одражава се на његову младост на Новом Зеланду.

„ Момци на Новом Зеланду који су други или трећи низ, нећемо да плаћамо исто као Беауден Барреттс. Спадао сам у ту категорију. Ако будем паметан и правим праве одлуке, ако не купујем глупе аутомобиле и сличне ствари, овај новац ће бити добро искоришћен.Ко то не би желео за своју породицу? ”- Осовина маркета потписујући Лима Сопоага. Фацебоок Твиттер Пинтерест Лима Сопоага. Фотографија: Јамес Цромбие / ИНПХО / Рек / Схуттерстоцк

“Био сам на дјечјој забави и нисам имао мобилни сигнал. Тамо је био замкани дворац и супер сам се проводио. Кад сам напокон изашао, телефон ми је полудио ”- Екетер је подржао Бена Моона на његовом позиву у Енглеској. Ману Туилаги: “Одувек очекујем да ће бити добро и то је притисак. Прочитајте више

” Налазио бих се у ситуацијама да бих морао да ћерку устанем из кревета у 3 сата ујутру да бих одведи Тиффани у болницу, јер јој уопште није било добро.Бацио бих Тиффа на улазна врата, поново кренуо кући, а онда би сутрадан играо против Тоулона “- Том Иоунгс о помагању својој жени – која је сада у ремисији од рака – кроз лоше време.

” Није неуобичајено. То је повреда високог удара – многи хирурзи га проналазе код људи који су сишли са мотоцикла. Упознао сам бившег војника који је упуцан кроз брахијални плексус и младу даму која је скијала и сишла са литице.Моја озљеда није нешто што држим против игре у било којем облику или облику, то је само једна од тих ствари “- Роб Хорне, центар Валлабиеса и Нортхамптона, о својој повреди руке која се мења у животу.

” Ви тражим безусловну подршку и само моја деца то добијају “- Анди Цосслетт, председник РФУ, о будућности Еддиеја Јонеса после пораза у Енглеској, у Јужној Африци.

” Пио сам текиле на Ибици “- Сцхалк Британци због свог мало вероватног Спрингбоковог повратка повукли су се у мају. Фацебоок Твиттер Пинтерест Сцхалк Бритс (десно) на тренингу са Виллие Ле Роук-ом након повратка у Спрингбок. Фотографија: Галло Имагес / Гетти Имагес

„Клупска сезона је завршена и играчи ће се ионако вратити својим клубовима.То је тужна оптужница о политици игре “- Варрен Гатланд из Премиерсхип Ругби-а одбио је пустити играче енглеског клуба на међународни тренинг чак и након закључења домаћих сезона.

„ Женска игра се масовно променила . Било их је неколико стотина гледајући и већина су били пријатељи и породица “- Кати Далеи-Мцлеан, која је освојила своју стопу капицу у новембру, присећа се свог међународног дебија 2007. године.

„ И превише насиља много удараца, превише траума, превише шокова. Вратимо се основама овог спорта где је неподношљиво мислити да човек може оставити нечији живот напољу “- Бивши француски полубрата Јероме Филлол жали због трагичног губитка Ницоласа Цхаувина, 19-годишњег јуниора са Стадеа Францаиса , који је постао трећи млади француски рагби играч који је умро у 2018.