Јурген Клопп може претворити сумњу у вјеру са победом Ливерпоол Цапиталс Оне Цуп

Claudio Ranieri nem fog állni Riyad Mahrez útján, ha az algériai nyáron átadásra kényszerül, de a Leicester City menedzsere azt mondta a szélsőnek, hogy összpontosítson arra, hogy a lehető legjobban teljesítse a hosszú rajongói listáját, vagy veszélybe sodorja őt a padon.

A 14 Premier League gólja és 10 segítése ebben a szezonban, a Mahrez volt kinyilatkoztatás, és az egyik a kedvence a Profi Labdarúgók Szövetségének Év Játékosa díjáért.Az algériai, 25 éves, a Leicester valószínűtlen címezési kihívásainak sarokköve volt, és a vezető Premier League klubokhoz, valamint a Real Madridhoz és Barcelonahoz kapcsolódott. Bár Mahrez szerződést írt alá augusztusban a 2018- 19-es kampányban, előadásai annyira szemet gyönyörködtetnek ebben a szezonban, hogy elkerülhetetlennek tűnik Leicester döntését a nyáron tesztelik.

Ranieri eltökélt szándéka, hogy összeszerelje csapata és egy rendkívüli első szezonra támaszkodjon , mégis arra is rámutatott, hogy nem szándékozik ásni a sarkát bárkinek, aki nem elkötelezett a klubban, és kifejezi, hogy el akarja hagyni.

“Minden játékosunkat meg akarjuk tartani” Ranieri azt mondta szombat hazai mérkőzését Norwich City ellen. “Hiszünk benne.De ha egy játékos hozzám jön és azt mondja: “Főnök, azt akarom, hogy menjek oda, mert ez az én törekvésem, hogy menjek oda”, azt mondom: “Menj és élvezd és jó szerencsét”, mert csak olyan játékosokat akarok, akik boldogok itt vagyunk, mert előbb vagy utóbb nagyon sokáig nőszünk – természetesen nem a Barcelona vagy a Real Madrid, de Leicester nagyon jó csapat lesz. “Ranieri pillanatnyilag azt akarja, hogy Mahrez csatorna erőfeszítéseket, hogy a játékot egy másik szintre emeljék Leicester számára, nem pedig arra, hogy elgondolkozzanak arról, hogy mi fog történni a jövőben. Az olasz azt mondta: “Ha Riyad vagyok, azt mondom:” Sok csapat akar engem. Rendben, meg kell mutatnom többet, ha oda akarok menni.Meg kell mutatnom a legjobban, mert ha mindent meg kell tennie, talán meg akarnak vásárolni nekem. “

Nem volt utalás arra, hogy Mahrez, akit Le Harve-től írt alá, 450 000 euróért 2014 januárjában a figyelem elterelte.Bár formája enyhén elmerült az ünnepi időszakban, lenyűgöző volt Stoke és Liverpool elleni legutóbbi hazai győzelmében, és remek volt a Manchester City 3-1 győzelmében. – Ha Riyad jól játszik, folytatja a játékot – mondta Ranieri csillogva a szemében. “Ha látom, hogy Riyad más dolgokat gondol, akkor velem jön a padon.” Claudio Ranieri: Leicester következő öt játékai meg tudták csinálni vagy megszüntetni a reményeket. Olvasson tovább Leicester meggyőzte Jamie Vardyt, hogy új szerződést írjon alá néhány hete, és Ranieri úgy véli, hogy a következő bajnokságban a Bajnokok Ligája a Mahrez-szel támogatja az ügyet. – Természetesen könnyebb megtartani – mondta. “Ezért azt mondtam, hogy a következő öt mérkőzés nagyon fontos.” A Leicester menedzsere azt is javasolta, hogy N’Golo Kanté, aki vitathatatlanul a szezon aláírása, megérdemelte a Didier Deschamps francia csapata. – Didier nagyon jól tudom – mondta Ranieri. – Véleményem szerint Kanté készen áll.Talán, ha nem jön el most, a következő szezonban, amikor a Bajnokok Ligáját játsszuk, remélem, [Kanté] meg tudja mutatni, és megnézheti, hogyan játszik a Bajnokok Ligájában. De számomra, a három ember középpályáján játszhat. “