Усредсређеност на вештину, а не на емоције, награђује нову Аустралију Тима Паинеа

<п> С тим што је било довољно старог и сасвим довољно новога, Тим Паине је пронашао потребну равнотежу да би под својим туторством освојио свој први међународни меч. Оба капетана су признала да су трке које су домаћини направили на почетку теста били највећи допринос резултату, база која је омогућила да аустралијски напад преплави њихову опозицију четири дана касније – пословни модел који су направили Bet365 сопствени две деценије када су били су врх света.

Напредак у игри омогућио им је и да се сами пројектују, а сам Паине преузео је одговорност да се повуче против хиперактивности свог супротног броја, Вират Кохли, који је толико доминирао боја и кретање током средњих дана овог теста.Кад се све скупило четврто вече и пето јутро у Перту, то је био најбољи знак још увек добродошле одмрзавања у дугој зими у Аустралији. Аустрала закључује победу да би се тестирала серија са Индијом. Прочитајте више

“ Ослобођен сам ”, слободно је признао Паине. С обзиром на све што се догодило од када је наследио врпцу у Јоханесбургу – једнодневни бели правац у Енглеској, бачен тамо, да и не спомињемо неколико прегледа културе – то је разумљиво. „Прва два теста су била заиста, јако тешка. Оба тима имају изванредне нападе брзог куглања. Стварно је било модрица. Имамо неколико неискусних играча у вези са Тест мечевима.Ако се таква победа добије против најбољег тима на свету, то ће им пружити велико поверење.

Једна од Паине-ових најчешћих линија када објашњава нацији како ће се страна променити под њим било је инсистирање да их њихов крикет дефинише. Поново се дотакнуо тога након победе у Пертху, објаснивши да је играње са „вештином не емоцијама“ почетна тачка обнове. “То је заиста важно”, рекао је. „Знамо да се наш најбољи крикет игра када одбацимо емоцију или већину тога и само се концентришемо на вештину. More: apuestas-gana.com

Овде је била равнотежа коју су пронашли у Перту била витална, а Кохли је био спреман да извуче било коју предност коју је могао искусити неискусни домаћини.Паине је проницљиво схватио да више не може даље. „Постоје случајеви када се морате укључити“, рекао је. „Морате се заложити за своје другове и мислим да налазимо заиста добар баланс у том смислу. Заиста сам задовољан начином на који то радимо. Моја је улога капитена да осигурам да останемо на путу. Знамо шта функционише за овај тим, за мене је то што ћемо се потрудити да наставимо даље тим путем. Полако се градимо у свом стилу, на шта сам заиста поносан. “У одговору је навео црту, али то је имало много више ауторитета него када га је претходник упутио. “Управо морате прочитати ситуацију”, рекао је. „Понекад морате повући црту и почети се залијепити за себе и држати се за саиграче. Стварно смо страствени у игрању за Аустралију и сигурно нећемо седети леђима и бити прошетани на све стране. Понекад се те ствари догађају и морате се укључити. Да ли је била одлука као капитена да се покушам тврдити у игри? Не.

На грудном грму који је скоро био у понедељак, Паине се допустио кратког смеха приметивши да су се прилично зближили.Што се тиче Кохлијевог ширег приступа, он није имао ништа друго него да лепо каже када се такмичење заврши, за разлику од безобразне размене која се претходне ноћи покупила на пањевом микрофону. “Волим то”, рекао је. „Уживам гледати га, увек га имам. Мислим да је показао такмичарски дух код многих људи, што је сјајно, и сигуран сам да је било супер гледати. ”

Поред похвале за свог отварања батина, Паине је имао пуно љубави за свог врхунског пса Натхана Лиона, који је покупио човека гонга за мечеве за својих осам веша, правећи 16 већ за серију. Са 334 скалпа у каријери, Лион је сада тек 21 за Деннисом Лиллее-ом, трећим на табели свих времена за Аустралце. “Његово куглање у првим заласцима је, опет, било невероватно добро”, рекао је капитен. „Чини се да му постаје боље.Осећам се као да у било којој фази можете да му бациш лопту. Није битно на којем крају, или ко штрајкује, у које доба дана је, воли га и воли да се такмичи, чак и са палицом тренутно, мислим да његова игра наставља на други ниво , Могу да осетим момке који расту у самопоуздању око Натхана и то је оно што желите од својих старијих играча.

Тамо где се може и мора пронаћи побољшање је у средњем реду. Са толико нагласка који је век ставио Јустин Лангер пре него што је именовао свој први тестни тим тренером почетком године, ниједан Аустралац није објавио три фигуре у серији.Паине то види као логичан следећи корак, успешно избегавајући било који други епски колапс који је ову страну дефинисао дуги низ година пре него што је он био главни. „Рекао сам у Аделаиди да ће ово бити дуга, тешка серија“, рекао је. „Што дуже можемо испливати у првих пар тестова, можда ћемо у томе имати неке користи у задњем крају у последња два теста у Сиднеју и Мелбоурну.“ Андрев Симондс означен као „писац фикције“ због тврдње Монкеигате-а. Прочитајте више

Уз то напоменуто, Паине је престао да подржава исту страну за следећи тест на МЦГ. Потврђено је да ће Аарон Финцх бити спреман за селекцију након повреде, али не и пуцања десног кажипрста приликом ударца у другом инингсу.Петер Хандсцомб, међутим – пошто је забележио двоструки неуспех у Пертху – могао би да буде одбачен друго лето заредом. “Ако је ово КСИ онда сјајно”, рекао је Паине, “али ако морамо да унесемо неке промене, сигуран сам да ће о томе разговарати у некој фази.

То је најбољи могући резултат за администраторе који иду у највећи тест године на Дан бокса. Пречесто мртва гума, ово не би могло више да заживи код домаћина одмах у низу против првог тима на свету. “Али то не значи ништа чим стигнемо следеће недеље у МЦГ”, упозорио је Паине. „Поново ће се упалити од лопте.“