Сабликова је био шести на такмичењу за масовни старт, Ербан је напустио трку

Сабликова је дипломирала са соло опкладом у 1500. пару. Њен Пољски супарник Гос, који има лични рекорд од 2: 03.59, требало би да буде равноправни противници у 2. колу екстра полка пао и завршио трку са пола губитком минута.

Сабликова постигнут на традиционално спорији пут леда од 1: 59.61, чекајући шта ће бити довољан. На завршном обрачуну, то је било седмо. “Пошто сам сама и полако сам возио, био сам заиста срећан са њим”, рекла је она.

Каролина Ербанова завео “внитроклубовы ‘дуел са Јапанке Кодаировоу, спарингпартнеркоу клуб Цонтину. Њихови лични Бестс на удаљеностима једна од друге “даљински” само пет-стотинке добро борила битке у Обихиро на оштрици ножа.На три Сплит времену рангу заједно са чешком, али на последњем кругу њен јапански управља 17 стотинке пораза. Време 2:.. 00.31 намењена Ербанова коначне 13. месту

У Обихиро је наставио доминацију холандских жена на линијама од 1000 метара надморске

У петак, 3,000 метара, пет Низоземек рангиран међу првих шест, а тријумфовао Иреен Вустова

u суботу на 1000 метара освојила Леенстраова Вустовоу пре

време за промену Вустова победио у 1:.. 56.93 од 83 стотинке испред Леенстраовоу , Са холандским учесницима који су имали четири такмичара у првих шест места.

<п цласс = "тит нот4ббтект" ид = "- ербанова-си-петистовце-сплнила-цил"> Након што јој је Каролини Ербанову представила на петнаест, придружила се другом Обихирском такмичењу за 500 метара. То је била јубиларна трка за младу, 22-годишњу Чешку, то је била њена 100. рођенданска каријера на Светском првенству!

“Направили су му мали голаж у првим петнаест стотина, а онда и до петсто. Никад нисам успела да се таква трка уједини за један дан “, рекла је, размишљајући о времену након 39 секунди, која је у петак пропустила само две стотине.

Циљ је испуњен, подстакнут за 38.87. У њеном пару, подлегла је двесто и по јапанским Сумихосима и поновила 11.уместо почетног петсто.

Такође, редослед прва два места у петак огледа у семафор. У корејском новом рекорду од 37.93, Кореја И Санг-хва победила је против Јапана Кодаира. На трећем мјесту, међутим, неочекивано гурнуо Ракушанка Биттнерова који је почео у петак у Дивисион Б

Мартин Сабликова чека на самом крају недељне програма и даље велики лични премијеру у трку са масовном старту, дисциплине која је прајмирана програм Олимпијских игара.

“Дошла ми је шлем, ја сам на располагању ствари које су непроризнутелне, па се надам да ће преживети у добром здравственом стању”, рекла је са осмехом.Након чега је показао борбе учинак.

двадесет старт фиелд такмичило за 16 рунди, тј 6400 м. У сред трке, Сабликова се преселио у први план и плесао за тренутак. У 12. кругу је затим напала. У врхунској потези заузела је друго место, а затим побегла противника. Почела је са почетком од око 20 метара. <п> “Мислио сам да ће ми можда додати још двије дјевојке и промијенити се”, рекла је. Али није.

До Последњи круг возио у вођству, али није могао да одоли напад својих противника и заузели 6. место. “Четири тоцка сам против свих, то није могуце. Али шесто место није лоше “, рекла је она.

Победа радовали Цанадиан Блондинова. Друга чешка на старту, јуниорка Никола Здрахалова, заузела је 16. мјесто.Ставите и постигли првих 12 поена на Светском првенству у каријери.

Куп ће сада наставити у Јужној Кореји у Сеулу. Сабликова ће се вратити тамо први пут од 2004. године, када је започела на јуниорском првенству. “Сећам се једне велике дворане у којој смо имали сат и по од хотела. Тако ћемо живети ближе “, надао се он. У Кореји ће преузети врхунску дисциплину, трку 5000м.