Поновите 2005. годину, Чеси желе. Куп сада већ има титулу

Dva gola su pucala na pobjedu Sunday Cometa, ali mu se to jednom nije dopalo. Štaviše, nije podigao ruke. “Ponekad ne postoji potreba da se dati nešto očigledno jasno”, nasmeši se Brno napadač Jan Hruška. “Bio sam zadovoljan, ali ne i sve”, rekao je glavni arhitekta tri poena noć u Ronda. Comet u poslednjem kolu osnovnog ritma u opuštenom machi Hradec Kralove 2: 1.

Oba tima su već vidim da u glavama njihovih “obrok je” vrhunac sezone – plej-ofa. Možda zato pucač Hruška nije proslavio. “Mislim da je dao golova da ga je slavi umorni i ne žele da majmun posao”, razmišljao njegov timski kolega Jan Káňa.

smiješno poruka u nedjelju su bili savršena prilika.Kometa ima najuspešniji deo svoje šestogodišnje istorijske istorije. Mountfield pridobiti osiguranih treće mjesto, što je proizvelo par začinjene četvrtfinalu plej-ofa – repriza prošlogodišnjeg finala, gdje upoznaje moravskom mod je Zlin!

“Drago mi je što smo izašli iz Zlina. Tri puta u sezoni smo ga pobedili. Verujemo u njega “, kaže 29-godišnja Kruša. “Do početka sezone, Mota još gore, omiljene mi.”

Iako je kometa je držao – osim za početni neuspjeh – konstantna tokom forma ove sezone, šampion letio preko skvostnému sto da završi.Zlínská fazona ima uzvišeno poštovanje. “Ali, imamo i formu”, rekao je Kruška.

građani Brno tek treba da bira četvrtfinalu rivala, dovoljno da se “izbrisati” duel sa Hradec i 11. marta u prvom četvrtfinalu dobrodošli ponovo Hradec Kralove. “Nismo želeli da izračunamo”, rekla je Cana. “Kod kuće mi definitivno nije želio izgubiti.”

A sada Kanu za prestižnu dvoboj. Zlin ga je podigao, ali ga je onda nazvao nepotrebnim.PSG kapetan i lider je Kano ujak Petr Čajánek da tokom sezone, rekao je da on više ne želi igrati u Brnu. “Verovatno je karma”, nasmejani komet se nasmešio. “Možda je meč u Brnu iskustvo samo dva puta.”

Ako Kanova proročanstvo ispunilo, to bi značilo glatko Brno polufinale i nastavili dobar niz ove sezone. “U svim osnovni dio, željeli bismo da se zahvalimo momcima, ali sada počinjemo drugo poglavlje”, rekao je trener Komete Karel Beran. Da li će treneri pobediti igrače čak i nakon plej-ofa?