Након квалификације у петак без тренера. Завршио је грчки, грузијски и српски језик

За искусног холандског тренера Дик Адвокат окончан уговор са тимом после само четири месеца. <п> “То је била кратка, али занимљива авантура”, рекао је Адвокат седмашедесатилеты Холандски телевизија. Остављање показала одмах после меча у петак у Београду да су Срби морали да играју пред празним трибинама. Испаштају за недохраны дуел са ривалске Балкан Албанијом.

Под руководством Адвокат, који је на клупи и пет других националних тимова, Срби на рачун три квалификационим мечевима само један бод.Нервозан двобој са Албанијом био је изазван за њихову корист, али нису добили три поена. “Само домаћи меч са Албанијом је био прекретница”, рекао је он. “Када сам почела овде у јулу, мислила сам да имамо добре шансе да се квалификујемо за еуро. Али сада морам бити искрен са мном и са људима из Србије. Свеобухватни притисак је био превелик да га киднапује.У таквој тешкој ситуацији за цијелу каријеру никада нисам био “, рекао је он.

На почетном мечу са Данци и даље очекују три бода. “Али, Данци су јасно бољи”, додао је тренер, који је у својој каријери поред сународника такође холандских, онда Јужна Кореја, Уједињени Арапски Емирати, Белгији и Русији.

клуб ниво обучени ПСВ, Монцхенгладбацх, Ст. Петерсбург, Ренџерс или Алкмар <х3 стиле = "сиса нот4ббтект"? Ид = "- Грузија-тренер-на-одлука-уз- предње ноге "> грузијски тренер је одлучио пре петка <п> петак дом пораз од Пољске био је последња утакмица у функцији, а тренер грузијског националног тима Темурихо Кецбају. Шестачтирицетилеты бившег везисту за репрезентацију, он је радио пет година на његовом пензионисању док је већ одлучено пред меч у Тбилисију, који је завршен у горком поразу 0: 4тхУдружење ће сада морати да пронађе тренера за пролеће наставио квалификације борби за Еуро 2016.

Грузијске фудбалери имају четири утакмице у квалификационој групи Д само три бода за победу 3: 0 на терену аутсајдера из Гибралтара. Он је такође једини иза њих на столу. ривал Грузије у квалификацијама у марту ће бити светски шампиони Немци.

испалио италијански тренер Клаудија Раниерихо, који је предводио Грчку, и реакције локалне штампе прочитати овде.