Лондон Ирци напуштају Мадејски и деле се са Брентфордом на новом стадиону

<п> Челници првенства постигли су договор са фудбалским клубом Брентфорд да играју на стадиону у западном Лондону, који је тренутно у изградњи и имаће капацитет од 17 250. Отвара се 2020. године. “Не игра се у одијелу за вечеру”: 25 најбољих рагби синдиката у 2018. години | Роберт Китсон Прочитајте више

Ирци, који су фаворити за промоцију у Галлагхер Премиерсхипу ове Bet365 live сезоне, играли су на стадиону Реадинг на Мадејском последњих 18 година.

Подручје Берксхира износи 30 миља далеко од ирске базе за обуку у Сунбурију, и они су имали дуготрајну амбицију да се врате у западни Лондон.А то ће се сада догодити за почетак кампање 2020-21. </п> <п> Председник иранског Лондона, Мицк Цроссан, рекао је: „Прелазећи на стадион Бултфорд Цоммунити, осећамо се сигурни да ћемо успети привучемо већу базу навијача да нам се придружи док градимо за будућност.

„Стога смо врло задовољни што смо се договорили са овим менаџментом у управи Брентфорда и радујемо се уској сарадњи са њима како бисмо направили Брентфорд Стадион заједнице изванредан дом за нас.

„Стадион ће бити изванредно место. Праве је величине на одличној локацији и пружит ће врхунско искуство дана подједнако нашим навијачима и спонзорима.Такође бих се захвалио свима у Реадинг ФЦ-у који су нам омогућили да се осећамо добродошли на стадиону Мадејски и који највише прихватају станодавце. read more

Стадион Брентфорд Цоммунити-а налазит ће се северно од Кев Бридге-а и мање је од миљу од тренутне куће Брентфорда у клубу Брентфорд у Гриффин Парку.

Председник Брентфорда, Цлифф Цровн, додао је: „Ми градимо висококвалитетни стадион потпуно опремљен и спреман од првог дана за фудбал Премијер лиге и рагби Премиерсхипа. Као и ми, и Лондон Лондон има дугу историју на том подручју и поноси се јаким коренима у локалној заједници.Радујемо се што ћемо наставити сарађивати са њима наредних месеци како бисмо подржали њихов успешан повратак у главни град. ”

Главни извршни директор Реадинга, Најџел Хове, описао је Ирце као” одличне партнере “током њиховог боравка на Мадејском Стадион.

“Као клуб, уживали смо у снажној дугорочној вези са лондонским Ирцима, који су били одлични партнери готово две деценије на стадиону Мадејски”, рекао је Хове на званичној веб страници Роиалс-а. </п> <п> „Разумијемо и слажемо се с њиховом одлуком да се врате у своје срце и цијенимо да, док се Брентфорд припрема за Unibet online пресељење у нове објекте стадиона који се граде у непосредној близини њихове базе за тренинг Сунбури, ово је прави тренутак да се они преселе и играју свој рагби ближе лондонским коренима клуба.

„Ми се, наравно, радујемо што ћемо радити заједно са лондонским Ирцима током преосталих месеци њиховог станарења, а сви у Реадинг Фоотбалл Цлуб-у желели би да пожеле сваки њихов успех ф или будућност. “