Голман Јулио Цесар је опорављен и могао би играти против Атлетицо-а (ПР)

Голман Јулио Цесар, из РБ Брагантино, опорављен је из Цовид-19 и након 18 дана изолације тренирао је нормално и може се наћи на списку за следећу утакмицу Масса Брута, против Атлетицо-а (ПР) 20., у 16 ​​сати, у Стадион Наби Аби Цхедид, у Браганца Паулиста, за 26. коло Брасилеираоа.

У доби од 36 година, голман је изостављен на неколико мечева, а у залагању против Форталезе у прошлом колу Брагантино је чак набрајао и голмана до 23 године, Вицтора Зорзенонија, за резерву, јер је и Алек Алвес био на страни Цовид-19. . Алвес још није напустио изолацију протокола.

Брагантино заузима 11. позицију на табели табеле у Серији А, са 31 бодом, и очекује да ће барем остати у рангу оних који ће ићи на куп Јужне Америке 2021. године, што би већ био сјајан резултат за екипу која недавно дошао из серије Б.

Брагантино тренутно има 67% шансе да се класификује за континентално такмичење и има добру корист коју је имао у домаћим утакмицама (75% до сада) да потврди подвиг.

Одбор Масса Брута одао је почаст прошлог уторка бившем клупском тренеру Марцелу Веиги, који је преминуо у 56. години, жртва Цовид-19 у последњих 14, након што је у журби интубиран у Санта Цаса де Браганца Паулиста. Веига је режирао Брагантина у 516 утакмица.

Марцело Веига је био леви бек са офанзивним карактеристикама, а тренерску каријеру започео је 1999. Чак је и водио Брагантино у периоду од четири године и десет година, готово рекорд у Бразилу. Пре њега, Теле Сантана је био тренер Сао Паола пет година и четири месеца. Read more