Говорећи коњи: Арц резови за три милиона фунти почињу да се гризу у Соутхвелл-у

<п> Смањење, каже Арц, представља одговор на одлуку владе да смањи максималан удио на ФОБТ машинама у кладионицама са 100 на £ 2, што би, према кладионицама, могло довести до затварања чак 4.000 од 9.000 продавница у земљи или више. То би заузврат довело до великог пада плаћања медијских права оператерима тркачких стаза, која се обрачунавају на бази „по продавници“. Ладброкес плаћа пункторе након Betclic live техничког „пропуста“ отказаних добитних улога. Прочитајте више

Наравно, стварно смањење ФОБТ улога стиже тек у априлу, а вероватноћа је да ће кладионице задржати сваку продавницу до тада како би млели што је више могуће из машина док још увек могу.Као резултат тога, потез Арц-а ​​изазвао је разумљиве критике од стране тренера и власника да једноставно коришћење резања улога користи као згодан изговор да се смањи ниво награда и да се задржи нешто новца за акционаре.

Такође би се могло тврдити да ће се у време када кладионице изгубе гарантовани профит од рулет машина и поново морати да покушају да постану кладионице, било који потез који умањује дан у дан квалитет тркачког производа је у најбољем случају кратковидан.

С гледишта компаније Арц, ипак, она послује, а не добротворне организације. Добро водена предузећа планирају своје улагање далеко унапријед, а не од једног месеца до другог.Ако – и још увек је то – њихов приход од медијских права знатно ће пасти, шок за систем ће се бар донекле смањити ако припрема почне.

Стварно је вероватно да овде постоји и разборитост и опортунизам, али Арц-ови критичари са тркачке стране такође би требало да се сете да је спорт углавном био задовољан да би затворио поглед на питање ФОБТ, док новац се ваљао Bet365 током последњих 15 година. Притисак за великим смањењем максималног улога годинама је растао до тачке у којој је то било крајње неизбежно, а једино право изненађење је било то што је стигао једнако брзо као и он.

Рацинг је узео свој део прихода од рулета од 100 фунти за један спин на главној улици – новца који спорт није зарадио.Сви ће морати да раде мало теже, и то за нешто мање, након што коначно затворите славину за новац.

Соутхвелл у ствари има доста такмичарских догађаја да би промет завршио данас поподне, а Блацк Салт (1.30) вреди се окладити око 11-2 како би подржао своју импресивну победу на свом дебију на овом. површина пре две вожње. Ова трка била је корак напријед у ранијој форми и иако се добро показао када ће трећи пут у Волверхамптону следећи пут, повратак у Фибресанд могао би да види даље побољшање. more: tipsapostas.com