Pet stepeni do zlata. Rukometni menadžer Najtraženijeg lidera i napadao naslov

zadnjih 5 kola + 5 = naslov pobijediti, to je zlatni most ravno. “Ali mi ćemo imati više složene kraja sezone, jer Michalovce bilo teško gostovanja u nizu. Oni igraju samo za Slavia, ali mi “, nejásá preranog kvačilo Martina Weisenbilderová, sa sedam golova najbolji strelac hita.

Ali euforije mosta prije nego grmele niz hodnik uživao. A zašto ne, na kraju krajeva, ne samo porazio aktuelnog prvaka, ali i osramoćen. Michalovce se ne koriste za dobijanje takav paket. “Lijepa igra, podići naše samopoštovanje! To je bila naša vrhunac, nezaboravno iskustvo puna emocija “, uzbuđen most hecířku Lucy Súkenníkovou; Slovački pucao Slovenkám ključne ciljeve.

Ali onaj glavni, zašto je izgledala Michalovce zapanjeno, bila je obrana od Anđela.Ispred svog golmana izgradili su teško nadmašiti Veliki zid Kine. Kada je nešto prošlo, pogodio je golman Müllner. Gosti su to učinili po prvi put u 10. minutu utakmice! “Odbranili smo naše igrače tokom cele nedelje. Gusta pokrivanje prostora protivniku smo uspjeli “, rekao je trener Medil Ľuboš Hudák

Súkenníková primijetio:.” Došao sam Michalovce zaleknuté kada su nastali. Trener je istakao da smo imali od prve minute pokazati ko je gospodar kuće. “Gospodar Većina su bile žene. Odlične utakmice mogu.Prošle godine, domaći neuspjeh sa Michalovcem je prekinut iz međukulturalnog naslova. “U velikim utakmicama, timski duh se pokazuje i imamo iskustvo u evropskim kupovima”, rekla je Sukennikova. “Idemo u pravom smjeru!”

slovački gigant, iako dalje je vodeći na tabeli ispred mosta, ali samo dva boda, jer on ima utakmicu više. Anđeli pakla čeka izvan finiš, još uvijek na brodu Slavija u Salem i Poreba. “Posle osvajanja ključnog meča, uradićemo sve što možemo da osvojimo naslov. Mi ne želimo da se oslanjaju na Michalovci oklijevanja, već sve za pobjedu “, trener budi Hudak.

Osim pohvaliti sto posto ravnotežu, što ga čini lako ulaz nakon neočekivanog kraja Dušan omiljena pozicija.Da li su već odgovarali utakmici? “Mi smo profesionalni i pokušavamo da uradimo ono što nas trener kaže, bilo da je to gospodin Hudak ili moja mama”, kaže smiješana Sukennikova. “Ali novi trener je u redu.”